Vi sammenligner priser på VVS & EL

Om Velka.dk


Velka.dk er sat i søen med det formål, at gøre priserne for VVS og EL artikler mere gennemsigtige end hvad tilfældet hidtil har været.

De danske forbrugere af VVS og EL produkter er heldige at have et rigtig stort udvalg af forhandlere at vælge i mellem, problemet er blot at de fleste kun kender 5-10 af disse forhandlere og derfor får de ikke gennemsøgt markedet ordentligt for den bedste pris.

Vi sammenligner priser på VVS og EL artikler - alle VVS og EL artikler. Vi matcher produkterne fra den enkelte forhandler vha. VVS- og EL nummeret for det enkelte produkt, dermed er vi sikrer på, at der er tale om det samme produkt hos alle forhandlerne og dermed er grundlaget for en prissammenligning i orden.

Find det produkt som du ønsker at sammenligne priser på, søg f.eks. på VVS- eller EL nummeret for det pågældende produkt. Når du klikker på produktet så finder vi alle forhandlere som har produktet og sammenligner deres priser, så du er sikker på at handle hos den forhandler som har den bedste pris.

Er du VVS eller EL forhandler?

Har du en online VVS og/eller EL forretning og er du ikke repræsenteret her på Velka.dk? Så kontakt os og lad os straks finde en løsning - du finder vores kontaktoplysninger her.


A-Z kategoriindeks 123 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationen deles med 3. part. Læs mere >>