Vi sammenligner priser på VVS & EL

FAQ


Her på siden finder du en oversigt over ofte stillede spørgsmål. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, du finder vores kontaktoplysninger her.

Hvad er et VVS- eller EL-nummer?

Et VVS-nummer et unikt 9 cifret nummer og et EL-nummer er et unikt 10 cifret nummer, som langt de fleste VVS- og EL-produkter på det danske marked har tilknyttet. Her på Velka.dk matcher vi produkterne fra de forskellige forhandlere ud fra enten VVS- eller EL-nummeret, på den måde er vi sikre på, at vi altid sammenligner de rigtige produkter med hinanden.

Hvor finder jeg et VVS- eller EL-nummer for et produkt?

Langt de fleste danske online VVS- og EL-forhandlere har oplyst VVS- eller EL nummer på den enkelte produktside. Kan du ikke finde nummeret på en forhandlers hjemmeside, så prøv evt. at kontakte forhandleren som så bør kunne oplyse dig nummeret.

Jeg kan ikke finde en bestemt kategori?

Vi arbejder løbende på at udbygge vores kategorier, så det er ikke sikkert at vi har oprettet lige den kategori som du søger. Det betyder dog ikke at du ikke kan finde de produkter du søger, stort set alle VVS- og EL-produkter kan nemlig findes via vores søgning, det kræver blot at du søger på producent, modelnavn, VVS-nummer, EL-nummer eller lignende.

Kan man købe produkter direkte på Velka.dk?

Der sælges ikke produkter på Velka.dk, det lader vi forhandlerne om. Vores hovedopgave er at sammenligne priser blandt danske VVS- og EL-forhandlere.

Jeg har spørgsmål til et produkt, kan I hjælpe?

Hvis du har spørgsmål til et produkt, så beder vi dig kontakte én af de forhandlere som har det pågældende produkt i sortiment.

Jeg har en forretning som sælger VVS- og/eller EL-produkter, kan mine priser komme på Velka.dk?

Ja, det kan de. Kontakt os i dag og lad os lave en aftale.


A-Z kategoriindeks 123 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationen deles med 3. part. Læs mere >>